Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

A megvásárolt áru átvételekor vevő minden esetben köteles eladó vagy futárszolgálat jelenlétében leellenőrizni a megrendelt termék mennyiségét és minőségét, a csomagolást és annak sértetlenségét.

Amennyiben bármilyen sérülést észlel, ne vegye át a terméket és azonnal jelezze észrevételét eladó felé.

Amennyiben Ön elmulasztja ellenőrizni az átvett terméket vagy elmulasztja a hibás teljesítésről a jegyzőkönyv felvételét kérni, úgy a bekövetkező  károkért minden további anyagi  felelősség kizárólag Vevőt terheli.

A termék hiánytalan, sérülésmentes átvételét a Számla vagy Szállítólevél aláírásával Vevő igazolja.

Személyes átvétel

Személyes átvételre budapesti irodánkban van lehetősége, ennek címe:
Water Fun Kft. 1151 Budapest, Visonta u. 1.

Házhozszállítás futárszolgálattal

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket, ahol azt helyben, személyesen veheti át. A termék kiszállítása az Ön által megadott cím utcafrontján (kapuban) történik. Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk. Egyéb cím esetén kérje egyedi ajánlatunkat.

Szállítási díjak:
szállítási díjainkat a megrendelt termékek össz súlya alapján számolja ki a webáruház.

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Az áruszállításhoz kapcsolódó adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

Az áruszállítás esetében az adatkezelés célja az, hogy a megrendelt árut az Ön igényéhez alkalmazkodva szerződéses partnerünk közreműködésével kiszállítsuk az Ön számára.

A kezelt adatok köre:

Név, cím, e-mail cím, telefonszám.

Az adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

Az áruszállítással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során az Adatfeldolgozó a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

Az oldal tetejére